Meld je aan voor de GRATIS introductie lessen en behaal je eerste brevet

Om je kennis te laten maken met Moby Dick en zwemmend redden is er een introductiecursus van 5 lessen.
Gedurende deze 5 weken willen wij je graag een indruk geven wat zwemmend redden inhoudt. We zullen o.a. aandacht besteden aan het verbeteren van je zwemtechniek, hoe haal ik een drenkeling naar de kant en uit het water, het gebruiken van reddings- en hulpmiddelen, onderwaterzwemmen en duikoefeningen en hoe red ik me als ik te water raak.

De introductie les is beschikbaar t/m 12 jaar. Als je ouder bent kun je altijd in een van de hogere groepen mee zwemmen om te kijken of je het leuk vind.

In elke les staat er een bepaald thema centraal waarvan hieronder een overzicht staat. De leerlingen dienen voor de eerste vier lessen zwemkleding en een handdoek mee te nemen. Voor de laatste les wordt er gezwommen in een lange broek en T-shirt (over de normale zwemkleding).

Les 1: 7-6-2-21 Kennismaking en zelfredding
Les 2: 14-06-21 Het uitvoeren van een Droge redding
Les 3: 21-06-21 Het uitvoeren van een Natte redding en vervoeren
Les 4: 18-06-21 Het uitvoeren van een Natte redding van de bodem en op de kant brengen
Les 5: 05-07-21 Overlevings zwemmen.

(wijzigingen voorbehouden)

De introductielessen worden gehouden op maandagavond van 18.20u tot 19.10u.

Ben je in het bezit van zwemdiploma A,B en C, ben je 6 jaar of ouder en wil je mee doen? stuur dan een mail naar info@mobydick72.nl met je naam, leeftijd en diploma's die je hebt.

In verband met corona mogen ouders niet mee het zwembad binnen. Het is daarom belangrijk dat kinderen zelfstandig kunnen omkleden. Ook douchen na de les is niet mogelijk